Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، پیروز حناچی در مراسم آغاز عملیات اجرایی شارباغ حضرت فاطمه زهرا (س) و بهره‌برداری از فاز ۲ بزرگراه شهید نجفی رستگار، اظهار داشت: امروز دو پروژه عظیم در دستور کار قرار گرفته که یکی افتتاح و دیگری کلنگ‌زنی می‌شود.

وی افزود: معاونت فنی عمرانی شهرداری، سازمان مهندسی عمران، قرارگاه خاتم‌الانبیاء و پلیس راهور از جمله بخش‌هایی هستند که در اجرای این پروژه‌ها شهرداری را همراهی کرده‌اند و به طور کلی برای پروژه بزرگراه شهید نجفی رستگار ۳۷۰ میلیارد تومان هزینه مستقیم و ۴۹۰ میلیارد تومان هزینه به صورت تملک شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار تهران ادامه داد: همچنین ۲۱ میلیارد تومان جابه‌جایی تأسیسات زیربنایی شده که البته تلاش کرده‌ایم کمتر از ماده ۵ در جهت تأمین هزینه‌ها استفاده کنیم.

حناچی ادامه داد: بهره‌برداری از فازهای بزرگراه شهید نجفی رستگار در تسهیل ترافیک کمربند جنوب‌شرقی تهران حائز اهمیت است و از بار ترافیکی میدان بسیج و افسریه می‌کاهد همچنین در کاهش مصرف سوخت و پیشگیری از اتلاف وقت شهروندان بسیار تأثیرگذار است.

وی به آغاز عملیات اجرایی محور شارباغ اشاره کرد و گفت: امروز کلنگ این محور زده می‌شود و وجه تسمیه محور شارباغ، شهر باغ است که در منطقه ۱۷ و ۱۸ قرار داد و به نوعی به پروژه لب خط معروف بوده است.

شهردار تهران بیان داشت: عبور راه‌آهن در این مسیر به صورت شبانه‌روزی مزاحمت‌های زیادی را برای شهروندان ایجاد می‌کرد و شهروندان درخواست رفع معضل صدا و ترافیک ناشی از این موضوع بوده‌اند. لذا از اواسط دهه ۸۰ تصمیم گرفته شد که با ۶۰۰ میلیارد تومان پروژه راه‌آهن در این محدوده به زیر زمین منتقل شود.

حناچی گفت: دو لاین رفت و برگشت برای این پروژه فراهم شد و همکاری‌های زیادی توسط مدیرعامل جدید راه‌آهن نیز صورت گرفته است و امیدواریم این اقدامات همچنان ادامه داشته باشد.

وی به ایمن‌سازی مسیر برای راه‌اندازی محور شارباغ اشاره کرد و گفت: پارکینگ‌های سطح زیر و رو پیش‌بینی شده و ۱۲۰ شرکت در فراخوان تأمین شرکت شرکت کرده‌اند و بنا داریم در اجرای پروژه‌ها از خرد جمعی و عمومی به عنوان سیاست عمومی استفاده کنیم.

وی گفت:‌ پروژه شارباغ بزرگ‌ترین محور شهری به طول ۸ کیلومتر خواهد بود و تأثیر زیادی در ارتقاء وضعیت پلاک‌های مجاور خود دارد.

شهردار پایتخت اظهار داشت: در این دوره علیرغم اینکه در شرایط تحریم و کرونا قرار داشته‌ام و کاهش درآمد و  افزایش هزینه‌ها را متحمل شده‌ایم ولی همه پروژه‌های قدیمی بزرگ مانند شهید نجفی رستگار به اتمام رسید و پروژه‌های جدیدی در جهت توسعه قلمروی عمومی و احترام به محیط زیست مورد توجه است.

حناچی بیان داشت: از سال ۹۶ تا کنون و طی این دوره از مدیریت شهری ۱۷ پارک و بوستان به بهره‌برداری رسیده و ۱۷ پارک دیگر هم به ویژه در مناطق ۸، ۹ و ۱۰ به بهره‌برداری می‌رسد تا سرانه فضای سبز در تهران ارتقاء پیدا کند.

شهردار تهران گفت: این سیاست با همراهی شورای شهر مورد توجه قرار گرفته و در تلاش هستیم که اداره کردن شهر تهران را به صورت منطقی و ارزان انجام دهیم و سرمایه‌گذاری روی طرح جامع تهران مدنظر است. همچنین بر همین اساس اقدامات اجرایی پروژه رود دره اوین به زودی آغاز می‌شود.

وی تصریح کرد: در این دوره از مدیریت شهری، شهرداری کاملا منطبق با طرح تفصیلی حرکت کرده و از ظرفیت‌های قانونی در شرایط سخت کرونایی و تحریم بهره‌مند شده‌ایم چراکه با روش‌های قبلی شهر قابل اداره و حتی قابل سکونت نبود.

حناچی گفت: صدور پروانه به صورت دستی دیگر انجام نمی‌شود و سیستم بر روی طرح تفصیلی قفل شده است. همچنین از کمیسیون ماده ۵ در صورت اصلاح به مواردی استفاده می‌کنیم. همچنین طرح تفصیلی منطقه ۲۲ فرصتی برای تهران است که با پیگیری شورای شهر، شورای عالی شهرسازی و کمیسیون ماده ۵ تصویب و نهایی شده است.

شهردار پایتخت به دو عارضه آلودگی هوا و ترافیک در کلانشهرهای کشور از جمله تهران اشاره کرد و بیان داشت: کنترل آلاینده‌های ثابت و متحرک مورد توجه است و کنترل و پایش هوای پایتخت نشان از تغییرات جدی دارد.

وی افزود: در روزهای سختی که در اواخر آذر و دی ایجاد می‌شود کاهش سرعت باد و انباشت آلاینده‌ها را شاهد هستیم و هر چند که دولت در اصلاح سوخت تمهیدات لازم را انجام داده است ولی مسأله آلاینده‌ها از مرز تقسیمات کشوری تبعیت نمی‌کند.

حناچی خاطرنشان کرد: هر چقدر که تمهیدات لازم در مورد اصلاح سوخت در پایتخت انجام گیرد ولی آلودگی عظیمی با وزش اندکی باد هم به سمت تهران می‌آید که توجه به این مسأله از مدیریت شهرداری خارج است و رئیس دولت باید به این مسأله توجه کند.

شهردار پایتخت خاطرنشان کرد: توسعه خودروهای برقی و حمل و نقل عمومی باید در دستور کار جدی باشد و ما نیز به این موضوع توجه داریم.

کد خبر 578307 برچسب‌ها شهرداری پیروز حناچی تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهرداری پیروز حناچی تهران شهید نجفی رستگار میلیارد تومان بهره برداری پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۰۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف رمز از جنگ زرگری | چرا طلا فروشان، کرکره‌ شان را پایین کشیده‌ اند؟

به گزارش همشهری آنلاین، از سال گذشته طلا فروشان موظف شده اند علاوه بر ثبت اطلاعاتشان در سامانه مودیان و پرداخت مالیات، طبق تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون جامع تجارت در سامانه جامع تجارت نیز ثبت نام کنند. طبق این تبصره طلا فروشان باید کل موجودی طلای خود را در این سامانه ثبت و اظهار کنند. یعنی اینکه طلا فروشان باید در این سامانه به صورت مستند اعلام کنند که چه میزان طلا دارند و جمع کل موجودی طلای خود را اعلام کنند.

سامانه جامع تجارت که متعلق به وزارت صنعت است قرار بود دی ماه سال قبل راه اندازی شود اما پس از اعتراض طلا فروشان قرار شد برای آشنایی بیشتر طلا فروشان با این سامانه و حل مشکلات موجود یک دوره تنفس سه ماهه در در نظر گرفته شود.ابتدای امسال این دوره سه ماهه به پایان رسید و وزارت صنعت ۷ فروردین ماه اعلام کرد ثبت نام در سامانه جامع تجارت برای طلا فروشان اجباری است.آغاز این فرآیند بار دیگر مانند زمستان پارسال زمینه ساز چالش های جدید و اعتراض طلا فروشان شد.

طلا فروشان چه می‌گویند؟

اعتراض اصلی طلا فروشان در خود اظهاری میزان دارایی آنها در سامانه جامع تجارت براساس تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون جامع تجارت است. به زعم آنها این بند، مشمول کالاهای مصرفی می‌شود و ارتباطی با ثبت کالاهای سرمایه‌ای مانند طلا ندارد.

همچنین به زعم برخی طلا فروشان، اعلام دارایی طلا فروشان در سامانه جامع تجارت می تواند مقدمه ای بر دریافت مالیات بر عایدی سرمایه باشد. ضمن اینکه به زعم طلا فروشان اعلام میزان دارایی آنها در سامانه جامع تجارت کنکاش در زندگی آنها است.

بیشتر بخوانید

خرید و فروش طلا مشمول مالیات می‌شود؟

یک فعال بازار طلا در این باره می گوید: چرا باید صنوف طلا و جواهر تمام موجودی خود را در سامانه ثبت کنند و این حتما به معنای آن است که قرار است در آینده از کل موجودی طلافروشان مالیات دریافت شود.

یک طلا فروش نیز در این باره توضیح می دهد: طلا کالای مصرفی نیست بلکه یک کالای سرمایه‌گذاری است. به ما گفته‌اند که میزان دارایی خود را در سامانه ثبت کنید. این اتفاق کنکاش در زندگی مردم است، معنی نداردکه ازمیزان موجودی ما خبر داشته باشند.

یوسف تقی‌زادگان رئیس اتحادیه طلافروشان مشهد ها نیز درباره اعتراض طلافروشی های مشهد که اخیرا برخی از آنها پلمب شده‌اند، می گوید: بند تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون جامع تجارت مورد اعتراض صنف طلافروشان است و می گویند که این بند مربوط به کالاهای مصرفی است و به کالاهای سرمایه ای ربطی ندارد. طلای بنده سرمایه ریالی بنده است و نقد است و ما اصلا انبارگردانی نداریم. به چه کسی چه ربطی دارد چه میزان سرمایه شخصی دارم. به کسی ربط ندارد چه میزان طلا گرفته ام و در مغازه ام دارم. بنده نمی خواهم کسی بداند چه کسی سرمایه اش را در اختیار بنده قرار داده است، این یک قرارداد محرمانه بین بنده و طرف مقابل است.

توضیحات رئیس اتحادیه

نادر بذرافشان رئیس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر تهران درباره اعتراض های شکل گرفته در این صنف به همشهری گفت: دی ماه سال گذشته و به دنبال اجرایی شدن سامانه جامع تجارت اعتراض هایی در زمینه ابهامات موجود در این سامانه شکل گرفت. همکاران من در همان زمان پرسش ها و سوالاتی درباره نحوه کاکرد این سامانه داشتند و خواستار برخی اصلاحات در این سامانه بودند.

او با بیان اینکه دی ماه پارسال قرار شد که پس از یک دوره سه ماهه چالش های موجود برطرف و به ابهامات پاسخ داده شود افزود: درآن دوره نشست های مختلفی با مسولان ذیربط برگزار و طی و نامه نگاری های زیادی که انجام شد، مسایلی از قبیل ثبت سرمایه و ثبت آنی معاملات و شرایط خاصی که صنعت طلا و جواهر با سایر صنایع دارد مطرح شد اما با وجود ابهامات و پرسش هایی که در زمینه کارکرد این سامانه وجود داشت پاسخ مناسبی دریافت نشد.

بذر افشان ادامه داد: پس از پایان تعطیلات نوروز وزارت صنعت نامه ای به تمام اتحادیه ها در تمام استان ها ارسال کرد و از پایان مهلت سه ماهه و الزامی شدن ثبت سرمایه و معاملات در این سامانه خبر داد. اما نکته اینجاست که در سه ماه گذشته همکاران من در صنف طلا وجواهر هیچ واکنشی برای پاسخ به ابهامات و اطلاع رسانی در این باره دریافت نکردند و همین موضوع بار دیگر منجر به اعتراض همکاران من در تهران و برخی شهر های دیگر شد.

او افزود: البته ما تعطیل شدن واحد های صنفی را تایید نمی کنیم و از همکاران خود می خواهم نسبت به بازگشایی واحد هایشان اقدام کنند و در کمال آرامش حقوق صنفی خود پی گیری کنند.

رئیس اتحادیه فروشندگان وسازندگان طلا و جواهر تهران تاکید کرد: اما مسولان هم باید در نظر داشته باشند که ابهام های موجود در سامانه جامع تجارت برطرف نشده و به همین دلیل باید یک تغییر رویکرد در نحوه اطلاع رسانی آنها انجام شود. ضمن اینکه ما آمادگی داریم با مدارک وادله های قانونی در نشست های مشترک شرکت کنیم.

به گفته او متاسفانه در زمان اجرای سامانه، به جای اینکه بسترهای لازم برای کاهش مشکلات مردم و صنف طلا فروشان فراهم شود تصمیم ها عجولانه ای گرفته شد.

بذرافشان در ادامه به انتشار اخبار و اطلاعات غلط درباره اعتراض طلا فروشان اعتراض کرد و گفت: برخی مدعی اند چون قیمت طلا کاهش یافته طلا فروشان نمی خواهند طلاهایشان را بفروشند یا برخی دیگر می گویند طلافروشان مالیات پرداخت نمی کنند و میانگین مالیات پرداختی آنها ۹.۶ میلیون تومان است که هیچ کدام از این اطلاعات صحت ندارد و این ارقام مربوط به مالیات ابرازی است.

به گفته او میزان مالیات پرداختی صنف طلا فروشان به طور میانگین رقمی از۱۵ میلیون تومان تا چندین میلیارد تومان را برای هر طلا فروش شامل می شود.

سازمان امور مالیاتی چه می‌گویند؟

با وجود این اتفاقات سازمان امور مالیاتی پیش از این علت دریافت چنین اطلاعاتی را ایجاد شفافیت اقتصادی اعلام کرد و گفت: سازمان امور مالیاتی مکلف است فقط از اجرت و سود طلا، مالیات دریافت کند و اصل طلا معاف است و برای اجرای دقیق این قانون نیاز به شفافیت و اطلاعات دقیق داریم.

کد خبر 850217 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها ارز - بازار داخلی قیمت طلا و فلزات گرانبها - ایران سکه - قیمت دلار آمريكا

دیگر خبرها

  • چالش طلافروشان با شفافیت/ به مردم دروغ نگویید!
  • لزوم توجه به نظام مسائل/امورزیرساختی پایتخت مطالبه نمایندگان باشد
  • تسهیلات جدید مالیاتی برای طلافروشان
  • بخشنامه جدید وزارت صمت برای طلافروشان
  • تسویه ۲۰ همتی با بانک‌ها از طریق واریز و برداشت/ کارنامه موفق مدیریت شهری در اداره پایتخت
  • کشف رمز از جنگ زرگری | چرا طلا فروشان، کرکره‌ شان را پایین کشیده‌ اند؟
  • آغاز مجدد پروژه راهسازی کمربندی قلعه نو
  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • سکه و طلا در بازار تهران ارزان تر شد
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت/ «پساب» مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها